Genom livet utsätts våra fötter och ben för stora påfrestningar och det är inte ovanligt att ha större eller mindre besvär med sina fötter; elaka hälsprickor, hallux valgus, liktornar, nageltrång eller vårtor. När tog du hand om dina fötter senast? Ge dem lite välförtjänt vård, som tack för att de tar dig dit du ska varje dag!

Välkommen till Fotvårdsateljén! Hos oss kan du välja mellan flera välgörande behandlingar för dina fötter och ben; allt från medicinsk fotvård, massage och det mesta inom förebyggande och avlastande fotvård,  och härliga spa-behandlingar.

Vi erbjuder det bästa inom fotvård, benbehandlingar och välbefinnande oavsett om du har problem eller inte. Alla fötter och ben mår bra av att bli omhändertagna, unga som gamla, och genom regelbunden omvårdnad kan du också förebygga besvärande åkommor och smärta.

För mer information om behandlingarna klicka här. Har du frågor eller vill boka en tid, tveka inte att kontakta oss. Ring gärna på 08 – 37 92 42, telefonsvararen är alltid på, så lämna gärna ett meddelande eller skicka ett sms, så hör vi av oss så snart vi lyssnat av det. Du når oss också på Mia@fotvardsateljen.se

Lösung Solution

Yavatop mot svamp

Yavatop droppar och kräm skyddar effektivt mot svampinfektioner och vårdar hud och naglar vid behandling av envis fot- och nagelsvamp. Lösningen tränger snabbt ner i de minsta porerna. En kombination av antibakteriella och antimykotiska (svampdödande) substanser skyddar effektivt hud och naglar mot svamp.

Fot / krämskum

Allpresan

Allpresan Fot/krämskum utvecklades för att kunna fukta huden på djupet utan att täppa till porerna/stänga igen huden. Mycket uppskattad av dem som inte vill att fötterna känns “kladdiga” efter insmörjning.

Allpresan 4 är en fotkräm i skumform med 15 % karbamid och nattljusolja. Krämskummen reparerar och förnyar hudens barriär och tillför fukt. En produkt för intensiv och skonsam behandling av hälsprickor och förhårdnader

Fotkräm

Rapsodine

En mjukgörande, återfuktande och skyddande fotkräm och handkräm med svensk rapsolja som lätt absorberas av huden. Innehåller även karbamid och den välgörande eteriska oljan från Kunzeabusken som med fördel kan användas på mycket torr, hård och problematisk hud.

100 kr +

Presentkort

Fotvård är en uppskattad och omtänksam present! Som födelsedagspresent, till någon speciell som du bryr dig om, på mors dag eller fars dag, i julklapp, som företagspresent vid jul eller till sommaren. Presentkort utfärdas med valfri behandling. Du kan köpa ett fint presentkort på plats eller få det skickat till dig själv eller någon annan utan extra kostnad!