Genom livet utsätts våra fötter och ben för stora påfrestningar och det är inte ovanligt att ha större eller mindre besvär med sina fötter; elaka hälsprickor, hallux valgus, liktornar, nageltrång eller vårtor. När tog du hand om dina fötter senast? Ge dem lite välförtjänt vård, som tack för att de tar dig dit du ska varje dag!

Välkommen till Fotvårdsateljén! Hos oss kan du välja mellan flera välgörande behandlingar för dina fötter och ben; allt från medicinsk fotvård, massage och det mesta inom förebyggande och avlastande fotvård,  och härliga spa-behandlingar.

Vi erbjuder det bästa inom fotvård, benbehandlingar och välbefinnande oavsett om du har problem eller inte. Alla fötter och ben mår bra av att bli omhändertagna, unga som gamla, och genom regelbunden omvårdnad kan du också förebygga besvärande åkommor och smärta.

För mer information om behandlingarna klicka här. Har du frågor eller vill boka en tid, tveka inte att kontakta oss. Ring gärna på 08 – 37 92 42, telefonsvararen är alltid på, så lämna gärna ett meddelande eller skicka ett sms, så hör vi av oss så snart vi lyssnat av det. Du når oss också på Mia@fotvardsateljen.se