Are you lost?

The page you were looking for couldn't be found

You can navigate through our menu or use this search bar:

Search

Lösung Solution

Yavatop mot svamp

Yavatop droppar och kräm skyddar effektivt mot svampinfektioner och vårdar hud och naglar vid behandling av envis fot- och nagelsvamp. Lösningen tränger snabbt ner i de minsta porerna. En kombination av antibakteriella och antimykotiska (svampdödande) substanser skyddar effektivt hud och naglar mot svamp.

Fot / krämskum

Allpresan

Allpresan Fot/krämskum utvecklades för att kunna fukta huden på djupet utan att täppa till porerna/stänga igen huden. Mycket uppskattad av dem som inte vill att fötterna känns “kladdiga” efter insmörjning.

Allpresan 4 är en fotkräm i skumform med 15 % karbamid och nattljusolja. Krämskummen reparerar och förnyar hudens barriär och tillför fukt. En produkt för intensiv och skonsam behandling av hälsprickor och förhårdnader

Fotkräm

Rapsodine

En mjukgörande, återfuktande och skyddande fotkräm och handkräm med svensk rapsolja som lätt absorberas av huden. Innehåller även karbamid och den välgörande eteriska oljan från Kunzeabusken som med fördel kan användas på mycket torr, hård och problematisk hud.

100 kr +

Presentkort

Fotvård är en uppskattad och omtänksam present! Som födelsedagspresent, till någon speciell som du bryr dig om, på mors dag eller fars dag, i julklapp, som företagspresent vid jul eller till sommaren. Presentkort utfärdas med valfri behandling. Du kan köpa ett fint presentkort på plats eller få det skickat till dig själv eller någon annan utan extra kostnad!